Utbildare

Irén Svensson-Nylén, arbetar heltid som homeopat och har gjort det i 28 år.

Hon är förutom Auktoriserad Homeopat även Diplomerad Homiatriker och arbetar med Homeopati, örtmedel, naturlig utrensning med örter, irisanalys, ansiktsanalys, tungavläsning, nagelanalys, öronljus, egenmassage/ behovsmassage/ aromamassage och koppning. Hon driver Alternativ Praktik Helheten, företagshotell och har gjort det i 28 år.

Utbildad av Naturmedicinska Fackskolan, Stockholm 1993 (4 år). Privata studier i enkelmedel 6 år i Norrköping. Ordförande i Svenska Homeopaternas Riksförbund SHR. Arbetar med människor och djur.
Sammanlagt har hon arbetat med hälsa i 40 år.
Mail till Irén : iren.svensson.nylen[@]hotmail.com

Camilla Lodin är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har hon också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati.

I grunden är hon utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet i 15 år. ”Det som varit svårast under alla år som ombudsman är att se hur arbetsskadade inte kommer tillbaka på ett bra sätt och att höra ifrån medlemmar om den undermåliga hjälp i som erbjuds inom vården”.

Intresset för homeopati väcktes för 8 år sedan med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra de fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Camilla arbetar även aktivt inom Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse.
Mail till Camilla : camilla[@]homeopaten.nu